Çankırı 1 Şubesi

Çankırı Şube Yönetimi Ilgazda Üyeleriyle Birlik ve Beraberlik Yemeğinde Buluştu

Eğitim-Bir-Sen Ilgaz’da Üyeleriyle Birlik ve Beraberlik Yemeğinde Buluştu

“Ilgaz Öğretmenevi’nde düzenlenen yemeğe İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Hakkı YEĞİN Eğitim-Bir-Sen Çankırı Şube Başkanı Kasım KARATEKİN, yönetim kurulu üyeleri, Kadınlar Komisyonu, İlçe yönetim Kurulu üyeleri, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.

 

 

 

 

 

 Açılış konuşmasını yapan Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Kasım KARATEKİN yaptığı açılış konuşmasında;

 “Gerçek örgütlenme,  hem özlük hakları hem de değerler sendikacılığı mücadelesini birlikte yürütmektir ki, Eğitim-Bir-Sen’in bütün çabaları bu temel hakları muhafaza etmeye ve daha da ileriye taşımaya yöneliktir. Eğitim Bir-Sen Türkiye’de 320 bin Çankırı’da bin 200, Ilgaz’da 80 üyesiyle Türkiye’nin hem en büyük sendikası hem de en büyük örgütlü yapısıdır. Bu yüzden Eğitim-Bir-Sen’in üstlenmiş olduğu sendikal misyon ve yürüttüğü çalışmalar tarihe not düşmek adına çok önem arz ediyor. Ayrıca hem bu misyonun hem de sendikal çalışmaların takdiri sözde sendikaların değil, yalnızca milletin teveccühüyle ölçülebilir.  Eğitim-Bir-Sen, daha çok millet, daha az devlet anlayışıyla hareket etmekte; bürokratik oligarşinin toplum mühendisliği yerine millet iradesinin hakim olduğu özgürlükçü anlayışı bitmek tükenmek bilmeyen bir azim ve gayretle yol haritası olarak görüp gücünü çoğunluktan değil, kuruluş ilke ve değerlerinden alan yapısıyla çalışmalarını yürütmektedir.

Ilgaz da bizi yetkili hale getirmek için tüm gayretini sarf eden ve başaran önce ki İlçe Başkanımız Şefik ABDUŞOĞLU hocamıza ve aldığı bayrağı daha ileri taşımak için gece gündüz çalışan M. Gökmen PİRAHMETOĞLU çok teşekkür ediyorum.  ” dedi.

Yapılan konuşmalar salonu dolduran Eğitim-Bir-Sen’liler yemek yiyip sohbet ettiler.