Çankırı 1 Şubesi

MÜDÜR YARDIMCILIĞI SINAVINA HAZIRLIK KURSU

MÜDÜR YARDIMCILIĞI SINAVINA HAZIRLIK KURSU

Eğitim-Bir-Sen Çankırı Şubesi tarafından müdür yardımcılığı sınavına girecek öğretmenlere yönelik hazırlık kursu düzenlenecek.

Eğitim-Bir-Sen Çankırı Şubesi Bürosunda, müdür yardımcılığına yönelik düzenlenecek hazırlık kurslarına yoğun başvuru bulunurken kurslar 20 Şubat 2016 Cumartesi günü başlayıp hafta sonları 09.00 ile 15.00 saatleri arasında 19 Marta kadar yapılacağı bildirildi.

 Kurslar ile ilgili bilgi veren Eğitim-Bir-Sen Çankırı Basın-Yayın Sorumlu Şube Başkan Yardımcısı Serkan AKTAŞ hazırlık kurslarını açarak akademik sendikacılığın örneklerinden birini daha gerçekleştirdiklerini ifade etti.

 AKTAŞ hazırlık kurslarının 20 Şubat itibarı ile başlayacağını ve 19 Mart cumartesi gününe kadar devam edeceğini belirterek

“Bu kursu açmaktaki amacımız geleceğin kaliteli idarecilerinin yetişmesine katkı sunmaktır. Eğitim-Bir-Sen Çankırı Şubesi olarak hiçbir zaman dar kalıpta, kısa mesafeli ve tek boyutlu düşünmedik, düşünmüyoruz. Geçmişimizin bize verdiği tecrübe ve güvenle, geleceğin şekillenmesi için hep beraber çalışıyoruz, çalışmaya devam edeceğiz. Hem Ülkemizin hem de İlimizin yetkili ve etkili sendikası olarak sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Öncelikle çalışanları ilgilendiren konularda enerjimizi harcarken, ülkemizin genel problemleriyle yakından ilgiliyiz. Biz diyoruz ki, bu ülke hepimizin bu ülkeyi sevmek, slogan atmakla değil çalışmakla olur” ifadelerini kullandı.

Kültürel ve akademik sendikacılık kapsamında üyelerimizin mesleki gelişimine katkıda bulunmak adına yeni bir çalışmaya daha imza attıklarını ifade eden AKTAŞ;

“Eğitim-Bir-Sen olarak, bugüne kadar, Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği, Okul Müdür ve Müdür Yardımcılığı, Şube Müdürlüğü, Yükseköğretim Kurumları Görevde Yükselme sınavlarında kitaplar bastırarak, modüller hazırlayarak, deneme sınavları yaparak, uzaktan eğitim merkezleri kurarak üyelerimizi sınavlara en iyi şekilde hazırlamanın çabası içerisinde olduk; Asil Öğretmenlik Sınavı için hazırladığımız kitapla aday öğretmenlerimizin neredeyse tamamına ulaştık. Son olarak, hizmet anlayışının son ürünü olan Müdür Başyardımcılığı ve Müdür Yardımcılığı Yazılı Sınavına Hazırlık Kitabı’nı basıp üyelerimizin istifadesine sunduk.

Gerçek örgütlenmenin, özlük hakları ile değerler sendikacılığı mücadelesinin birlikte yürütülmesiyle mümkün olacağı inancıyla faaliyetlerini sürdüren Eğitim-Bir-Sen olarak, çalışma hayatı içinde üyelerimizin ve tüm kamu görevlilerinin eşitlik, adalet, liyakat ve hak temelli bir kariyer planlaması yapmasına, mesleki bilgi ve becerisini artırmasına, nitelikli bir insan kaynağı oluşturulmasına katkı sağlamak için çalışmalarımıza ilk günkü şevk, azim ve hızla devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

 

Kurs Programı için aşağıdaki linke tıklayın

             /ebs_files/files/kurs%20program%C4%B1.xlsx