Çankırı 1 Şubesi

EĞİTİM BİR-SEN ANKARA'DA ZİYARETLERDE BULUNDU

EĞİTİM BİR-SEN ANKARA'DA ZİYARETLERDE BULUNDU

Çankırı Eğitim Bir-Sen Şube yönetimi Ankara'da Eğitim Birsen Genel Merkezi, Ankara 3 ve 6 Nolu şubelere ziyaretlerde bulundu. Şube Başkanı Kasım KARATEKİN ve yardımcıları ilk olarak Ankara 3 nolu şube ile kahvaltıda buluştu. Samimi bir ortamda yapılan görüşmenin ardından Çankırı Şube yönetimi Ankara 3nolu şube Başkanı Ahmet AYDINSOY’a luz lambası hediye edip teşekkürlerini sunarak Eğitim Bir-Sen Genel Merkezine geçti.  Genel Merkezde Eğitim Bir-Sen Genel  Başkanı Vekili Latif SELVİ başta olmak üzere başkan yardımcıları şube yönetimi tarafından makamında ziyaret edildi.

      Şube Başkanı KARATEKİN, şube yönetimi adına görevlerinde başarı dileklerini sunarken, Çankırı Eğitim Bir-Sen Şube Başkanlığı olarak çalışmalara kaldıkları yerden devam ettiklerini, şubenin ve şahsının üzerine düşen görev sorumluluk bilincinin daha da fazlalaştığını, sendikal çalışmalarda elllerinden gelen her şeyi yapıp; genel merkezin aldığı hedefler doğrultusunda hareket edeceklerini belirtti.

Genel  Başkanı Vekili Latif SELVİ; insanların olduğu yerde sıkınıtların yaşanmasının normal olduğunu, bu yüzden sendikal faaliyetler yapılırken bu durumun göz önünde bulundurulması gerektiğini,enerjinin ve doğru yönlendirmenin bu ve benzeri durumları kaldıracağını söyledi. Eğitim Bir Sen'in örgütlü teşkilatlar içerisindeki yerinin farklı oldğunu belirten SELVİ, önümüzdeki süreçte daha farklı bir anlayışla ve tempoyla hareket edecekleri belirtti. En güçlü olduğumuzu düşündüğümüz ânın en zayıf olduğumuz an olduğunu söyleyen SELVİ, "Yetkiyi aldık, bu yeterlidir." demenin büyük bir gaflet olacağının altını çizerek, aralık vermeden, alanları boş bırakmadan çalışmalara devam edilmesi gerektiğini belirtti.

Genel Merkez Ziyaretinin ardından Sincan Öğretmenevinde Ankara 6 Nolu Şube ile buluşan Çankırı Eğitim Bir-Sen Yönetimi istişare de bulundu. Eğitimci ve eğitimin sorunları tartışıldı.

       Ziyaretler hediye takdimleri ile birlikte sonlandı.